Mağaza

Türkçe
A- Mağazalarda satıcılardan yardım ister misiniz? Satıcılar müşterilere nasıl yardımcı olurlar?
B- Evet. Bazen bir kıyafetin farklı bir rengini veya bedenini sormak için satıcılardan yardım isterim. Satıcılar böyle şeyler için müşterilere yardımcı olurlar.
A- Mağazalarda kadın müşteriler için mi yoksa erkek müşteriler için mi daha fazla kıyafet var? Sizce bunun nedeni nedir?
B- Bence mağazalarda kadınlar için daha fazla kıyafet var. Çünkü kadınlar daha çok kıyafet alışverişi yapıyor. Mesela ben en fazla bir saat içinde alışverişimi bitiririm. Ama kız arkadaşım bütün gün mağazalarda dolaşabilir.
A- Günlük hayatta rahat kıyafetler giyiyor musunuz? Hangi kıyafetleriniz daha rahat?
B- Rahat kıyafetler giymeyi seviyorum, ama her zaman giyemiyorum. Çünkü iş yerinde pantolon, gömlek ve ceket giymem gerekiyor. Evde ise şort ve tişört gibi rahat şeyler giyiyorum.
A- Kaç beden kıyafet giyiyorsunuz? Mağazalarda kendi bedeninize göre kıyafetleri kolayca bulabiliyor musunuz?
B- Genellikle M beden kıyafetler giyiyorum. Mağazalarda bedenime uygun kıyafet bulmak zor olmuyor. Çünkü birçok insan M beden kıyafetler giyiyor.
A- Genellikle ne tür kıyafetler giyiyorsunuz? Pantolon, şort, tişört, ceket gibi giysilerden hangileri daha çok hoşunuza gidiyor?
B- Sıcak havalarda şort ve tişört giymeyi seviyorum. Soğuk havalarda ise pantolon ve ceket giyiyorum. Bazen gömlek de giyiyorum, ama gömlek giymek çok hoşuma gitmiyor.
A- Kıyafetlerinizin ve ayakkabılarınızın markası sizin için önemli mi? Hangi marka giysileri ve ayakkabıları daha çok beğeniyorsunuz?
B- Marka benim için çok önemli değil. Farklı markaların kıyafet ve ayakkabılarını kullanıyorum. Bence her markanın iyi ve kötü kıyafetleri veya ayakkabıları var.
A- Kız arkadaşınızın kıyafetlerini beğeniyor musunuz? Sizce ona ne tür kıyafetler ve renkler daha çok yakışıyor?
B- Kız arkadaşım genellikle güzel kıyafetler giyiyor. Ama bazı kıyafetlerini beğenmiyorum. Tabii bunu ona söylemiyorum. “Bütün kıyafetlerin sana yakışıyor.” diyorum.
A- Mağazalarda genellikle ne zaman indirim oluyor? En son ne zaman indirimli bir ürün aldınız?
B- Mağazalarda genellikle ağustos ve şubat aylarında büyük indirimler oluyor. Çünkü bu aylarda yaz sezonu ve kış sezonu bitiyor. Ben en son indirimli bir ceket aldım. Normal fiyatı 2 bin liraydı, bin liraya aldım.
A- Kaç numara ayakkabı giyiyorsunuz? Mağazalarda ayakkabı numaranızı kolayca bulabiliyor musunuz?
B- Ayakkabı numaram 44. Mağazalarda bu numarayı bulmak bazen zor oluyor. Çünkü erkekler için daha çok 41, 42 ve 43 numaralı ayakkabılar satıyorlar.
A- İnternetten kıyafet alır mısınız, yoksa kıyafetlerinizi mağazada denedikten sonra mı alırsınız?
B- İnternetten kıyafet almıyorum. Çünkü bazen bir kıyafet internette çok güzel görünüyor, ama giydikten sonra hiç yakışmıyor. Bu yüzden kıyafetlerimi mağazada deneyip alıyorum.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.